16-17 Nisan 2024 tarihlerinde Eskişehir Şehir Hastanesine yeni atanan ve tayin yoluyla işe başlayan personel için 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde de 16 saatlik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenlenmiştir. ​
26 Nisan 2024

İş sağlığı ve güvenliği önlemlerinin sağlanması ve geliştirilmesi için Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde düzenli aralıklarla İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri İş Güvenliği Uzmanlarımız Şahin Sarıçoban, Mehmet Tanrıverdi, Özkan Sütçüoğlu ve Meslek Hastalıkları Uzmanı Dr. Bilge Akgündüz, ile İşyeri Hekimi Dr. Setenay Mısır Peközcan verilmektedir.
16-17 Nisan 2024 tarihlerinde Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi personeline sunulan 16 saatlik eğitimlerin ardından, Eskişehir Şehir Hastanesine yeni atanan ve tayin yoluyla işe başlayan personel için 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde de 16 saatlik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenlenmiştir.

• sehir
  • sehir2