05 Nisan 2024

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda “Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu Toplantısı” 04.04.2024 tarihinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Serkan CEYHAN başkanlığında gerçekleştirilmiştir. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Pakize Gözde GÖK, Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Erkan DUMAN Eskişehir Şehir Hastanesi ve Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcıları, ESKOM İl Koordinatörü ve Eskişehir Şehir Hastanesi, Sivrihisar Devlet Hastanesi, Çifteler Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri birim sorumluları katılmıştır.
Toplantıda; ilimizin 2024 yılı Mart aylarının genel değerlendirmesi yapılarak, uzaktan evde sağlık hizmetlerinin sunulması, hizmet sunumu sırasında ortaya çıkan problemlere yönelik çözüm önerileri ele alınmıştır. Hizmet sunum kalitesinin artırılmasına yönelik öneri ve değerlendirmelerde bulunularak, Nisan ayının hedefleri belirlenmiştir.
Vatandaşlarımızın evde sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için çok disiplinli bir yaklaşım geliştirilerek hekim, hemşire, sağlık memurundan oluşan ekiplerimiz içerisine diyetisyen ve psikologların katılması ile bütüncül bir evde sağlık hizmeti sunumuna katkıda bulunulmaya çalışılmaktadır.

• 050402024
  • birim