Müdürlüğümüz Eğitim Hizmetleri Birimi koordinasyonunda Eskişehir Şehir Hastanesi toplantı salonunda "Sağlık Hizmet Sunumunda Hasta Memnuniyetini Artırmaya Yönelik Çalışan Hasta İletişimi" konulu eğitim, Eskişehir Şehir Hastanesinde başlamıştır.
21 Şubat 2024

• egitim05
  • egitim04
  • egitim03
  • egitim123

Müdürlüğümüz Eğitim Hizmetleri Birimi koordinasyonunda Eskişehir Şehir Hastanesi toplantı salonunda Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan YÜKSEL ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevil Bayçu'nun eğitimci olarak katıldıkları "Sağlık Hizmet Sunumunda Hasta Memnuniyetini Artırmaya Yönelik Çalışan Hasta İletişimi" konulu eğitim, Eskişehir Şehir Hastanesi konferans salonunda başlamıştır.