19 Şubat 2024

Avrupa Birliği Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Kısa Dönemli Personel Hareketliliği hibe programı kapsamında Eskişehir Valiliği himayesinde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi tarafından yürütülen “Nitelikli Uzmanlar, Bağımsız Bireyler” projesinin bireysel hareketlilikteki ilk ayağı olan Comunita San Patrignano’daki beş günlük kurs programı tamamlandı. Projedeki kazanımların sağlık profesyonelleri ve yöneticileriyle paylaşıldığı yaygınlaştırma toplantısı İl Sağlık Müdürlüğünde yapıldı.

Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gamze Akın MUMCU, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Serkan CEYHAN, Destek Hizmetleri Başkanı Erol YILMAZ, Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Temen katıldı.

Programda Uzm. Dr. Semra CAN MAMUR Proje Hakkında Detaylı Bir Sunum Yaptı.

• toplanti037
  • toplanti038