Selçuk KOCAMAN (Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı)

Güncelleme Tarihi: 05/02/2020

Selçuk KOCAMAN
Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı

1974 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Demiryolu Meslek Lisesi mezunu olup 1991 yılında memuriyete başladı. 2003 yılına kadar bu kurumda çalıştı. 2003 – 2005 yılları arasında SSK Eskişehir Bölge Hastanesinde bu hastanelerin Sağlık Bakanlığı’ na devri ile Yunus Emre Devlet Hastanesinde (görevlendirme ile)  Ayniyat Saymanlığı yaptı. 2007 – 2015 yılları arasında aynı hastanede Taşınır Kayıt Yetkilisi olarak, 01.01.2015 tarihinden 15.01.2020 tarihine kadar ise İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Bu tarihten itibaren de Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olup evli ve iki çocuk babasıdır.