Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı moderatörlüğünde düzenlenen 'Sağlık Hizmetlerinde Denetim Faaliyetleri Toplantısı', 02 Mayıs 2024 tarihinde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.
02 Mayıs 2024

Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı moderatörlüğünde düzenlenen 'Sağlık Hizmetlerinde Denetim Faaliyetleri Toplantısı', 02 Mayıs 2024 tarihinde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Toplantıya Eskişehir ve Bilecik Tabip Odası yetkilileri ile Eskişehir Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Cenk Ataç ve oda temsilcileri de katıldı.

Ayrıca Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Erkan Duman, İzleme, Değerlendirme ve Denetim Birimi Sorumlusu Uzm. Mehmet Işık ve Hukuk Muhakemat Birim Sorumlusu Avukat Müzeyyen Aksu konuşmacı olarak katıldı. Toplantıda, ilimizdeki özel sağlık tesislerinin denetim faaliyetlerindeki mevzuat ve yeni düzenlemeler, bu faaliyetlerin değerlendirilmesi, sıkça karşılaşılan uygunsuzluklar ve sağlık hizmetlerinde tanıtım ve bilgilendirme yönetmeliği hakkında bilgilendirme yapıldı.