3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi
04 Aralık 2023

3 Aralık Engelliler Günü kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliği, Eskişehir Şehir Hastanesi personel yemekhanesinde gerçekleşti.
Etkinliğe, Eskişehir İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, hastane idarecileri ve engelli sağlık personelleri katılım gösterdi.
Programında konuşan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikle ilgili memnuniyetini ifade etti. Eskişehir Şehir Hastanesi'nin güzel ve ferah ortamında, kurumda görev yapan değerli çalışanlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Dr. Bildirici, konuşmasında engelli personelin ve sağlık kuruluşlarını kullanan vatandaşların, hizmetlerin engelsiz bir şekilde sunulduğu bir ortamda bulunduklarını vurguladı. Engelli dostu hastane anlayışının, kurumun tüm birimlerini ve katlarını kapsadığını ifade eden Dr. Bildirici, bu hizmetlerin hastane girişinden başlayarak devam ettiğine dikkat çekti.
Engelli sağlık personellerine teşekkür eden Dr. Bildirici, "Bizler sadece Engelliler Günü'nde değil, her gün yanınızdayız. Kapılarımız her zaman sizlere açık" diyerek desteklerini belirtti.

• engelliler kahvaltı