İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici İlçe Gezilerine Devam Ediyor
27 Kasım 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, Mahmudiye, Çifteler, Han ve Seyitgazi' de bulunan Sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.
Eskişehir İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, Mahmudiye, Çifteler, Han ve Seyitgazi' ilçelerinde bulunan İlçe Devlet Hastaneleri, Aile Sağlığı Merkezleri, Toplum Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaretler sırasında hastane başhekimlerinden ve hastane müdürlerinden bilgiler aldı. Ayrıca, hastanelerdeki poliklinikler ve acil servislerde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek yakından ilgilenip moral verdi. Hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Dr. BİLDİRİCİ, burada çalışan tüm sağlık personelleriyle bir araya gelerek tanıştı, talep ve önerilerini aldı. Yaptığı ziyaretlerin ardından, sağlık personelinin özverili çalışmalarına teşekkür etti.
Ziyaretlerine Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Serkan CEYHAN eşlik etti.

• İlçe Gezileri1.jpeg
  • İlçe Gezileri4.jpeg