Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nden Müdürlüğümüze Ziyaret
30 Ekim 2023

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin GÜRSOY ve Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan BOZAN, bugün İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ'yi ziyaret ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.
Bu önemli ziyarette, hastane yönetimi ile il sağlık kurumları arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasına yönelik görüş alışverişlerinde bulundular.
BİLDİRİCİ; “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin GÜRSOY ve Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan BOZAN’ a bu nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür etti.

• Prof. Dr. Haluk Hüseyin GÜRSOY.jpeg