Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Çocuk ve Erişkin Acil Servislerine Ziyaret
28 Ekim 2023

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Çocuk ve Erişkin Acil Servislerini ziyaret etti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, "Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde mevsimsel rahatsızlıklarda artış olması nedeniyle özellikle çocuk hasta sayılarında artış yaşanmaktadır. Bu nedenle Çocuk Acil Servisinde verilen hizmetleri yerinde görüp, Yunus Emre Devlet Hastanesinde çalışan sağlık personelleriyle bir araya gelerek çalışanların istek ve önerilerini dinledi.
Ziyaretler esnasında hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek şifa dileyen İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Yaşar Bildirici, hastalara acil servislerden aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili istek ve önerileri olup olmadığını sorarak görüşlerini aldı.
Etkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmalarının ana hedefleri olduğunu vurgulayan İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, "Görevimiz halkımıza aynı standartlarda, etkili, kaliteli, eşit ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunarak bunun sürekliliğini sağlamaktır" ifadelerini kullandı.
İl Sağlık Müdürümüzün ziyaretine Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzm.Dr.Gamze Akın Mumcu ve hastane yöneticileri de eşlik etti.

• WhatsApp Image 2023-10-28 at 16.55.48.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-10-28 at 16.55.48 (1).jpeg