İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici ve Destek Hizmetleri Başkanımız Erol Yılmaz ağlık çalışanlarıyla ve vatandaşlarımızla sohbet ederek aile sağlığı merkezlerinde ve acil sağlık hizmetleri istasyonlarında incelemelerde bulundu.
22 Temmuz 2024

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici ve Destek Hizmetleri Başkanımız Erol Yılmaz, mevcut Sivrihisar Devlet Hastanesi ve tamamlanması planlanan yeni hastanemizi, Günyüzü Devlet Hastanesi, Sivrihisar 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Sivrihisar Aile Sağlığı Merkezi, Gümüşkonak Aile Sağlığı Merkezi ve Günyüzü Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde sağlık merkezlerinin ve hastanelerimizin işleyişini yakından gözlemleyen İl Sağlık Müdürümüz ve Destek Hizmetleri Başkanımız, sağlık çalışanlarıyla ve vatandaşlarımızla sohbet ederek aile sağlığı merkezlerinde ve acil sağlık hizmetleri istasyonlarında incelemelerde bulundu.