Nermin ÇALIŞKAN (Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı 2)

Güncelleme Tarihi: 03/01/2020

Bio. Nermin ÇALIŞKAN
Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı

1972 yılında Bilecik’te doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladı. 1993 yılında Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. 1995 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nden mezun oldu. 1995-2000 yılları arasında Refik
Saydam Hifzisihha Enstitüsünde gıda mikrobiyoloji laboratuvar birim sorumluluğu yaptı.2000-2002 yılları arasında Bursa Devlet Hastanesi’nde  kan bankasında görev yaptı.2002-2009 yılları arasında  Eskişehir Devlet Hastanesi’nde çalıştı. 2009 yılında Odunpazarı  Toplum Sağlığı Merkezi’nde çevre sağlığı birim sorumluluğu yaptı. 2012 yılında Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Yönetim Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve 2016 yılında  Özel Sağlık Hizmetleri Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube Müdürlüğü yaptı.2016 yılındaTürk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Temmuz 2018 yılından itibaren Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nde Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Bio. Nermin ÇALIŞKAN evli ve 2 çocuk annesidir.