Mücahit Said DESTİCİ (Sağlık Hizmetleri Başkanı 2)

Güncelleme Tarihi: 15/01/2020

Mücahit Said DESTİCİ
Sağlık Hizmetleri Başkanı 2

01.01.1971 yılında Sivrihisar’da doğdu. Lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisans eğitimini, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme ve Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Sağlık Turizmi dallarında yüksek lisansını tamamladı. Eskişehir Devlet Hastanesi’nde Hastane Müdür Yardımcılığı, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde ve Eskişehir Devlet Hastanesi’nde Hastane Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

663 Sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile kurulan Kamu Hastaneleri Birliklerinde, Eskişehir ilinde ilk İdari Hizmetler Başkanı olarak görev aldı. Araştırmacı kadrosunda bulunan DESTİCİ, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nde Sağlık Hizmetleri Başkanı olarak halen görev yapmakta olup evli ve üç çocuk babasıdır.