Dr. Duygu SAĞLAM ÇOŞKUN (Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı 1)

Güncelleme Tarihi: 03/01/2020

Dr. Duygu SAĞLAM COŞKUN
 İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı

15 Kasım 1974'de Kayseri merkezde doğdu. Çocukluğu Kayseri’nin İncesu, Aydın’ın Germencik, Kastamonu’nun Tosya ilçesi ve Ankara da geçti. İlkokula Ankara Keçiören Fevzi Atlı İlkokulunda başladı. Birinci sınıftan sonra Nuh Eski Yapan İlkokulunda devam etti. Ortaokul ve liseyi yine Ankara Keçiören’de Kalaba Ortaokulu ve Kalaba Lisesinde tamamladı. 1991 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı eğitimini 1997 yılında tamamladı. 1998 yılında Eskişehir Sosyal Sigortalar Kurumu Bölge Hastanesi acil servisinde göreve başladı. 2005 Şubat ayı itibari ile Sağlık Bakanlığına devir olan Yunus Emre Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye devam eden aynı hastanede 2006 Ağustos ayına kadar görevine devam etti. Ağustos 2006 da İl Sağlık Müdürlüğü’nde Aile Hekimliği şubesinde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Mart 2007’e kadar bu şubede çalıştıktan sonra Tıp Meslekleri ve Özel Tanı Tedavi Merkezleri Şubesinde Şube Doktoru olarak göreve başladı. Temmuz 2007 yılına kadar şube doktoru görevini yürüttükten sonra aynı şubede Şube Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Nisan 2012’ e kadar Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Nisan 2012-Aralık 2017 tarihleri arasında Özel Sağlık Hizmetleri, Eczacılık, Tıbbi Cihaz ve Medikal Şube Müdürü olarak görev yaptı.
Aralık 2017 tarihi itibari ile Acil Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.